Pizzabodem
120 Gr amandelmeel,
50 Gr parmezaanse kaas,
1 ei ,
2 eetl. Kokosolie of roomboter,
zout.
Bereiding : mix de droge ingrediënten maak in het midden een putje en doe daar de de natte ingrediënten en vermeng met de droge tot dat je een mooi balletje hebt. Neem een ingevette pizza vorm en druk het deeg er netjes in met behulp van plastic folie. Inprikken!
Bakken: Oven op 175 graden, 12 minuten. Als het er twee zijn 15 minuten. Hij moet lichtbruin zijn.
Zodra het uit de oven komt voorzichtig de lucht eruit drukken als hij bol staat.
Optie 1 is invriezen, rauw of gebakken.
Optie 2 is meteen gebruiken, maar dan apart voorbakken.
Pas daarna vullen en opnieuw bakken. (nog 30 minuten, om eiervulling te laten stollen)
Voor de vulling kijk bij:
Champignons
Ananas
Broccoli
Zalm
Gerookte zalm