< INHOUD > 

Appeltaart. Is ook heel lekker met ananas.

Bodem: maxi springvorm (28 cm)
195 gram amandelmeel
2 kl. theelepels zout
16 theelepels stevia
2½ ei
5 eetlepels ghee
Over 175 graden, baktijd (inprikken) 21 minuten. Als je hem in wil vriezen, dan ONgebakken.
Bodem pizzavorm:
120 gram amandelmeel
1 kl. theelepel zout
5 tot 7½ theelepel stevia
1 ei
2 eetlepels ghee
Bakken (inprikken) op 175 graden max 15 tot 18 minuten.
Bodem minispringvorm:
80 gram amandelmeel
minitheelepel zout
5 theelepels stevia
3/4 ei
1½ eetlepel ghee
Bakken (inprikken) 175 graden 18 minuten.

Vulling laag 1:
Voor maxi springvorm 5 appels met sap van 2 citroenen
Voor pizzavorm : 2/3 appels met sap van 1 citroen
Voor minispringvorm : 1 1/4 appel met sap van ½ citroen

Appels klein maken en voorzichtig droogbakken in boter met veel kaneel en het citroensap. Stevia naar smaak, (3, 2 of 1 theelepel). Laten afkoelen.

Vulling laag 2:
Roomkaas, zure room, stevia, citroenrasp, citroensap. Proeven!
Maxivorm : 200 gram roomkaas en 200 gram zure room, 10 theelepels stevia, vanille extract, rasp van 3 citroenen, en
Pizzavorm : 120 gram roomkaas, 120 gram zure room, 6 theelepels stevia, rasp van 2 citroenen en sap van 1/4 citroen.
Minispringvorm : 60 gram roomkaas, 60 gram zure room, 3½ theelepel stevia, rasp van 1 citroen en sap van 1/6 citroen.

Laag 2 en 3 gaan er koud in, op afgekoelde bodem. Daarna kan je hem invriezen, en later onafgedekt ontdooien, dan is hij na 24 uur goed. Garneer met diepvries bosbessen e/o frambozen.